Grattis Rupert Grint! ♥

Ja, som ni kanske redan vet så fyller Rupert Grint år idag!
Gratulerar våran HP-favorit, vi hoppas att du har en bra födelsedag. ♥
från..
till..
We love you! ♥

Har redigerat två bilder..




Vad tycker ni? :)


HAHAHAH, HP humor

// Bibbi

höstläsning

Nu såhär på hösten har jag fått boksjukan igen. Ska krypa ner i en stor, fet filt, med massa tända ljus och en stor mugg varm choklad och läsa Harry Potter. Känner ett stort behov av att drömma mig bort, så jag gör det jag alltid bruka göra - läsa.

Det finns inget härligare än att komma hem från en jobbig skoldag, krypa ner i värmen och sätta sig med en bok. Vad ska du göra i höst?
-f.

Veckans Fanfictions!

Tjohopp!

Jag har letat upp några fantastiska skribenter och deras fanfictions under några dagar nu!
Och eftersom jag tycker att många fanfictions borde uppmärksammas mer tänker jag lägga upp 2-3 stycken varje vecka :) Alltså kommer inte alla jag letat upp komma med just denna vecka ;)
Denna vecka kommer dessa två flickor uppmärksammas, Expelliarmus och Marremusik! :D

Harry, Severus and the surprise - Expelliarmus

Mina ord: Denna fanfiction är på engelska och är väldigt gripande, hon använder ett intressant sätt att skriva på som får än att vilja läsa mer och historien får än att vilja veta vad som kommer hända.

Beskrivning: Harrys liv är påväg att förändras, än en gång. Severus dyker upp i hans liv med en stor hemlighet. För det första, var inte Severus död? För det andra, hur ska livet fortsätta efter detta avslöjande?

 A dark Secret - Marremusik

Mina ord: Jag har inte läst hela, men håller på att beta mig igenom alla kapitel. Hittills är den spännande och hela tiden vill man ha mer. Det har även kommit en uppföljare vid namn "The Dark Side". Denna fanfiction är på svenska!

Beskrivning: Clarissa går i skola samtidigt som marodörerna, är bästa kompis med Lily Evans, spelar quidditch och får bra betyg. Men något fel, hon döljer något, något som är mycket värre än vad hon vill erkänna...


Hoppas ni får lite hjälp med vad ni ska läsa härnäst! Och om du vill att jag läser din eller någon annans fanfiction och kanske tipsar om den får du kommentera detta inlägg eller mejla Elley på Mugglis.


-E.


frenetiskt

Jag älskar den här bilden, så grymt vackra människor.


Sitter hemma i sängen och kollar igenom min mapp med Harry Potter - relaterade bilder och drömmer mig bort. Samtidigt flödar musik genom datorns söndersprängda högtalare, och mina fingrar glider över tangenterna i takt till rytmen. Jag sitter och biter på mina redan korta naglar i väntan på mitt efterlängtade mejl från Pottermore - det är inte här än. Jag ska återgå till mitt skrivande på min fic, så skriver jag mer later.
f.

GRATTIS EVANNA!

Stort grattis till Evanna Lynch som fyller 20 år idag! :D

- Lissa

Är bara så tvungen att lägga upp den här..

Man måste bara älska den!<3

-Lissa

Var bara tvungen att lägga upp den...



-E.

Harry Potter video

Åh, denna är så fin! Enjoy.
Kram! // Bibbi

POTTERMORE

BREVEN ÄR UTSKICKADE TILL NÅGRA SPECIAL FEW, CHECK YOUR EMAILS PEOPLE!

Så fin video.. obs: spoiler!


Vet inte hur mycket jag kollat på denna video under de senaste dagarna, men mycket i alla fall, haha.. tycker den är så himla fin gjord och dessutom älskar jag låten som man lagt till. Får gåshud varje gång jag ser den..

 


Månadens!

Här är det nya resultatet för Savi's evengemang Månadens! Stort Grattis till de fina människor som fått titlarna :D


För...
Bästa fanfiction: Bakom min fasad - fannyy 
Bästa författare: professorpersson
Skönaste foruminlägg: Zabini
Göda gärning: Zabini
Bäst i forumet: accioron
Idé: Dante

Sen har vi i juryn en hemlig kategori. Denna gången tog vi tid på oss att titta runt bland våra elevhemskamrater och hittade någon som förtjänade ett litet extra pris. Så här är de:
För...
Hufflepuff - fannyy *
Gryffindor - expelliarmus
Ravenclaw - Episkey
Slytherin - Zabini

Grattis alla fina! ♥

Allt dethär är skrivna med fina Savi's ord, eftersom jag inte kunde göra det hälften så bra :*

Presentation - Danzi


Tjoho på er!
Mitt namn är Danielle och jag är en HP galen tjej på 17 somrar. På mugglarportalen heter jag Danzi och tillhör elevhemmet Hufflepuff. Förutom Harry Potter gillar jag att rida - har ridit i ca 8 år nu. Jag har även ett stort intresse av att skriva berättelser och hålla på med film.

Nu efter sommaren ska jag börja mitt andra år på John Bauer gymnasiet i Stockholm där jag läser IT-media. Den här terminen ska jag börja läsa Rörlig bild där, vilket är ett ämne där man endast sysslar med film, så det ser jag jag fram emot! Film är verkligen något jag vill jobba med i framtiden. Drömmen är ju då att flytta till antingen England eller USA och jobba där, men vi får se hur går i framtiden.

Jag har också två andra bloggar - en vanlig vardagsblogg som ni hittar genom att klicka här, och en Harry Potter blogg faktiskt som ni hittar här :)

Kram på er!


Bjussar på en bild på mig som togs för någon vecka sen + Huffle märket :P


min favorit as for now ~

Jag tycker att Matthew är så otroligt härlig. Han är nog en av mina favoriter bland skådespelarna, bara för att han verkar vara så otroligt down to earth. Jag skulle nog kunna säga att han är rätt lik Neville på något sätt, då han har växt, och blivit en större del av hela serien. Det skadar inte heller att han ser helt okej ut, haha.
Just nu sitter Bibbi, Ellen och jag på skype och brainstormar angående bloggen. Hur vi ska få den att bli så intressant och bra som möjligt, och vad man kan rikta in sig på. Från det vi pratat om nu så låter det väldigt bra, if I might say so myself!

F.

Harry Potter humor-bilder

Hey där alla mugglisar! :)
Tänkte dela med lite av HP gifs och humor.
Så här kommer lite bilder!
Kram! // Bibbi

Mejl från Pottermore

"You have been selected for early entry into Pottermore!


We’re really excited to confirm that you are one of the lucky people selected for early entry into Pottermore, ahead of when it is open-to-all in October, to help us add finishing touches!

We will activate your account between mid-August and the end of September, so keep checking your inbox for our Welcome email. When this arrives you will be able to enter Pottermore. In the meantime, you can check the Pottermore Insider for all the latest news, updates and announcements.

We look forward to welcoming you to Pottermore."

 

Detta meddelandet fick jag nyligen. :) Och såklart så blir jag peppad inför Pottermore, precis som många andra. Eller? Hur många fler är peppade inför Pottermore?  Och vad tycker ni om själva iden?

Kramar! // Bibbi


Bloglovin

Nu kan man följa oss via bloglovin! Klicka bara på länken nedanför.
Följ våran blogg med Bloglovin! :)

POTTERMORE MEJL!

Jag vet inte om detta är sant, tror det eftersom flera tydligen vet om det, men det sägs i alla fall att mejlen har börjat skickas ut nu! (OBS! Understrycker, jag vet inte om det är sant). Jag vet inte om det bara kommit till de som registrerat sig första dagen men troligen är det så ;) Tror inte någon på Mugglis ännu fått sitt mejl, kommer antagligen bli kaos när detta händer xD Men det ska bli så otroligt kul med Pottermore :D Så fort jag eller någon annan i teamet vet något mer så skriver vi det direkt!

||E.

Några bilder från Pottermore:


Bloggare

Hej där!
Jag vill bara informera er om att det just nu är 4 bloggerskor
bloggar på denna mugglar-bloggen. Det är då de som presenterat sig
Vi funderar över att ta in fler, men det vore riktigt bra om de som också vill
vara en utav bloggerskorna/bloggaren på denna blogg skulle kommentera
detta inlägget med Mugglis-namnet och att du vill vara med.
Om du skrev namn och ålder skulle inte skada heller! :)
Tack & kram!

Presentation - Elley

 Heej… eller något :3

Haha, jag är då Elley som ni kanske förstått, jag är 12år och lever på gränsen mellan Västergötland och Småland. Jag vill gärna flytta till Scotland när jag har gått ut skolan, det är mitt mål just nu, och det skulle verkligen vara fantastiskt eftersom landet passade mig perfekt sist jag var där. Jag brukar beskrivas som en ganska lugn och kärleksfull människa som älskar att prata och oftast är ganska glad. Hm… annars jag älskar jag att skriva, ni kan läsa min fanfiction på mugglis och om jag inte skriver läser jag väl eller tecknar. Musik betyder också en hel del för mig, det blir mest Wizard rock, men också en hel del vanlig rock. Jag har inte så många intressen som ni kanske förstått nu, det mesta handlar om Harry Potter och just det är därför jag hjälper till med denna blogg. För ungefär ett år sedan var jag djupt deprimerad och mådde otroligt dåligt. Jag slutade med nödvändiga saker som att äta etc. etc. Men sen tvingade min syster mig att läsa Harry Potter, jag fastnade i böckerna. Jag hade redan älskat serien innan, men då bara sett filmerna. Jag började se meningen med mitt liv, det blev början på en ny start för mig. Sen dess har jag varit fast, nu känns det som jag går, andas, känner, ser, tänker och förstår Harry Potter. Därför står jag i stor skuld till J.K Rowling. Mugglis har sedan hjälpt mig med så mycket annat, många av er medlemmar har förevigt en plats i mitt hjärta, och utan er skulle fandomen vara så mycket tråkigare! Som ni säkert märkt nu är jag en sådan person som aldrig kan sluta skriva, men nu är jag äntligen klar x) Hoppas ni inte blivit alltför uttråkade!

Kolla gärna min tumblr, här!
|| E.


Presentation - Callmedude

Vem är Callmedude?
Här kommer lite "basic" information..
Kallas för Bibbi | "Blatte" | Kaxig | Vänlig | HP-galen | Fantasifull | Pratkvarn |
Egen stil | Bloggerska | Galen humor | Lyssnar alltid | Skriver dikter |
Beroende utav räddisor | Dator-beroende | Älskar Mugglis | Älskar att dansa
Vill du veta mer om mig? Kontakta mig via Mugglis!
Puss!

Presentation - Somnium

Tjoe!
Jag är en tjej på 14 år, 15 i oktober. Ni kan kalla mig Lissa. :3
Mina intressen är Harry Potter,läsa,skriva,teater,dans och musik.
I musikväg lyssnar jag mest på Wrock, eller vanlig rock eller Screamo.
Jag bor en liten bit utanför Stockholm, i Gustavsberg för att vara exakt.
Nästa år börjar jag i gymnasiet, om allt går som jag vill, och hoppas, så kommer jag gå på Internationella Engeslka skolan på Södermalm.
När jag gått ur gymnasiet vill jag flytta till antingen England eller USA, vilket som, bara jag kommer bort från Sverige. :P
Favoritämnena i skolan är Engelska,Musik,Historia,Religion och Geografi.
Hm, finns inte så mycket att skriva om mig, jag är en otroligt ointressant person egentligen. xP
Iaf, följ gärna mig här.
Baai :3♥
Ni får en otroligt *host* vacker *host* bild på mig också.

presentation - Fanny

PURE BASIC:

Fjorton år, fyller 15 nästa år och längtar till den dag jag blir 18. Vill studera och bo i utlandet, satsar på utbytesår i USA eller Storbrittanien. Jag och min vän Kajsa planerar att tågluffa genom Europa om några år dessutom. Vill leva livet till fullo, no regrets.
Har ett fall av extremt dålig humor, jag är den som skrattar när alla tystnat. Mitt skratt kan liknas som en döende ko, men det är det som är själva charmen. Tror att jag är ganska rolig, och är en liten galen människa. Lat tjej, älskar att klä mig i allt för stora kläder och proppa in musik i öronen och drömma mig bort i musikens värld. Skapar musikvideor i huvudet i takt till musiken, precis som i I himlen finns inga känslor.
Är för evigt förälskad i Harry Potter och hans värld, och jag planerar att tatuera in dödsrelikerna-märket i nacken när åldern är inne, me likey! Brukar hitta likheter mellan böckerna och mitt liv, bara som en kul grej. Mer om mina favoriter får ni sen, men det här är jag i ord, typ! :)

Välkommen till Mugglis-bloggen!

Hej och välkommen! :)

Detta är då en blogg för HP-galna mugglisar,

och här skriver vi om bla. träffar, läger, Pottermore

och mycket mer! Följ oss gärna via bloglovin när

man kan göra det.

Vi hörs! ;)


RSS 2.0